3 Strat Portabil Alimente Pentru Copii Cutie De Depozitare Esențiale Cereale Desene Animate Lapte Praf Cutii Merge Cu Pași Mici Copii, Formula De Lapte Container


Etichete: capace solaris 2012, vopsea neagră lenjerie de pat, scuter mare mânere, corpul 313mm rc d90, butonul bezel tava, brosa alba ca zapada, cazul nokia 1202 2, cazul opel cheie de masina, casio garnitura inel.

29.81lei 36.37lei
  • In stoc
  • t178619  • Material: PP
  • Nume De Brand: noastre prețuiesc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: -

3 Strat Portabil Alimente Pentru Copii Cutie De Depozitare Esențiale Cereale Desene Animate Lapte Praf Cutii Merge Cu Pași Mici Copii, Formula De Lapte Container

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

Caracteristici:

Independente, care pot fi Stivuite - 3 compartimente pot fi combinate în diferite ordine și în orice cantități, poate fi, de asemenea, luate separat.

În condiții de siguranță și sănătos material - Alimentare de calitate Premium, de calitate, BPA free PP material, non-Toxic.

Capacitate - 3 straturi de design, puteți pune o cantitate de lapte praf pentru a fi luate la un moment dat în fiecare strat cutie, puteți efectua 3 ori de lapte praf pentru copii în aer liber trebuie, foarte comod si practic.

Multi-scop - de asemenea, poate fi folosit ca o Gustare Cupe și alimente pentru Copii container, perfect pentru stocarea fulgi de ovăz, nuci, bomboane, fructe și mai multe alimente.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Culori: Roz, Albastru, Verde, Roz

Dimensiuni: 21cm x 7.8 cm/8.27 în×3.07 în

Cantitate: 1 Buc

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1× Lapte Praf Pentru Copii Container De Depozitare


Scrie o recenzie

Produse similare